Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Půjčka online na účet je k dispozici každý den

Je to malý úvěr, který má jen minimum podmínek. Může být určen na cokoliv, nehodlá se totiž svých klientů ptát na podrobnosti z jejich osobních životů. Vyřeší se velmi rychle, peníze mohou být na bankovním účtu ještě v tentýž den. Jde tedy o bleskovou finanční injekci, díky níž si nemusí nikdo dělat starosti s nečekanými výdajovými položkami. Cesta k tomuto úvěru je krátká a snadná, vede totiž online, bez nutnosti osobních schůzek nebo vyplňování obsáhlých formulářů s řadou velmi citlivých osobních údajů. Jednoduchý scénář je připraven, stačí si jen promyslet jeho základní parametry!

Nabídka, která platí i o víkendech

Jaká je půjčka online na účet? Její výhodou je rychlost zpracování celé transakce, nečekáte tedy na další pracovní den. Odpověď totiž může přijít už v sobotu nebo v neděli, proces schvalování žádostí se totiž nezastaví v pátek odpoledne, ale běží i o víkendech. Nejste, proto nikdy omezeni otevírací dobou poboček. Ozvat se můžete kdykoliv, kdy vstoupí do cesty nečekaná složenka nebo jiná nepříjemnost, jíž byste chtěli co nejdříve vyřešit. Jaká je řeč čísel? Kolik variant je připraveno pro žadatele o tento typ úvěru?

  • 1 000 Kč je minimální částka, 30 000 Kč maximální. Vybrat si tedy lze podle vlastního uvážení.
  • Lhůta splatnosti může mít několik různých podob. Například 10, 15, 20, 25 nebo až 30 dní.
  • První půjčka zdarma je připravena, a to až v hodnotě 15 000 Kč, to vše na příštích 10 dní.

Žádost můžete odeslat kdykoliv

Funguje jednoduše a bude k dispozici 24/7. Samozřejmě, půjčka online na účet nepotřebuje žádnou pauzu, bude pro zájemce k dispozici zcela nepřetržitě. Krátké ověření totožnosti, které se obejde bez osobního kontaktu s klientem, představuje velkou výhodu. Stačí projít registračním procesem, jenž zabere maximálně několik málo minut. Komfort je proto na prvním místě, schůzka mezi čtyřma očima s obchodním zástupcem je už dávno mimo hru. Nebankovní úvěry jsou hitem moderní doby a vždy nabídnou velmi rychlou odpověď. Jsou flexibilní a vždy se přizpůsobí aktuální situaci. Jejich cílem je totiž efektivní finanční pomoc v době, kdy vstoupí na scénu nečekané výdaje.

Účel o ničem nerozhoduje

Velkou výhodou je minimální porce administrativy, která čeká na každého žadatele. Proč si dělat starosti s formuláři, u nichž ani není vidět na konec? Půjčka online na účet se zeptá jen na to, co je nutné podle platné legislativy a nebude mít žádné důvody, aby zjišťovala další osobní informace klientů. Zaměstnavatel se zpozdí s odesláním výplat, to je běžný scénář dnešních dnů. Ale co dělat, když složenky nepočkají a máte před sebou i jiné výdajové položky, které se musí uhradit každý měsíc? Nabízí se možnost využít krátkodobý úvěr, který zanedlouho splatíte a budete dále bez starostí.

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní
Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad