Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Půjčka do minuty je velkou výhodou moderní doby

Potřebujete krátkodobý úvěr? Je dostupný online, takže už na pobočku rozhodně chodit nemusíte. Ještě lepší zprávou je, že tento finanční produkt je dostupná každý den v roce, což znamená, že jej lze využít i během sobot nebo nedělí. Jak postupovat, pokud chcete finanční injekci během krátké chvíle? Nezáleží na tom, zda jde o mobilní paušál, novou rychlovarnou konvici a kávovar nebo nějakou úplně jinou otázku, která je spojená s penězi. Výběr částky je svobodný a klienti mohou kombinovat různé cesty. Parametry jsou jasné, řeč čísel napoví nejvíce. Kolik si tedy lze půjčit?

Ve hře je až třicet tisíc korun

Pokud vás zaujala půjčka do minuty, měli byste vědět, že její repertoár je opravdu velmi široký a na své si přijde každý zájemce. Je to naprosto jednoduché, důvod si můžete nechat jen pro sebe a díky krátké smlouvě nebudete řešit složité otázky. Ve hře není hotovostní úvěr, při kterém by obchodní zástupce dorazil až k vám domů. Je to bezhotovostní transakce, která je spojená s rychlostí a transparentním přístupem. Kolik si touto formou můžete půjčit? Jak jsou nastavené limity nabídky, která se může stát realitou ještě dnes odpoledne?

  • 1 000 Kč je minimum, což v praxi znamená, že menší částku už si tímto způsobem půjčit nelze.
  • 30 000 Kč je maximum. Jinak řečeno, vyšší obnos už není ve hře. Vyberte si proto svůj příběh!
  • Pro nové klienty je určena splatnost až 15 dní, opakovaná žádost může být na celých 30 dní.

První půjčka zdarma pro nováčky

Pokud jste novým klientem, půjčka do minuty má připravený zajímavý scénář. Je to vlastně už zavedená klasika úvěrového trhu v podobě první půjčky zdarma. Z pochopitelných důvodů je možné, abyste ji využili jen jednou, opakovaně už dostupná rozhodně nebude. Její limity jsou 10 dní splatnosti a 15 000 Kč. Princip je velmi jednoduchý, nebudete muset hradit poplatek nebo úrok, pokud peníze vrátíte včas. Ve hře bude pouze jistina, pokud si půjčíte osm tisíc a vrátíte je včas, žádné další výdaje nečekejte. Tedy jinak řečeno, peníze je nutné vrátit v horizontu zmíněných deseti dnů. Je to nabídka, která má velice atraktivní parametry.

Žádný registrační poplatek není ve hře

Výhodou této nabídky je i minimum administrativy. Půjčka do minuty není spojená například s nutností registračního poplatku nebo ručitele. Stačí splnit základní podmínky a projít expresním ověřením identity, o které se postará Bank ID. Jde o snadný úkol, s nímž si poradí všichni zájemci, kteří ještě nemají s online prostředím příliš mnoho zkušeností. Interaktivní formulář vás provede snadno krok za krokem, hotovo bude už během několika příštích minut. Proč si ještě dělat nějaké starosti s nečekanými výdaji? Podobná věc může být vyřešena opravdu elegantním způsobem, stačí vědět, jak postupovat!

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní

Opakovanou půjčku až do 30 000 Kč můžete zažádat ve svém Profilu

Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad