Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Půjčka bez telefonátu nabízí rychlou dohodu pro všechny

Nečekaný výdaj v domácnosti může znamenat řadu starostí. Kde vlastně najít finanční prostředky na jeho řešení? Nabízí se nebankovní úvěr, se kterým můžete najít odpověď ještě během dnešního dne. Skutečně, jde to i bez čekání a dlouhých rozhovorů s makléřem na pobočce. Není ani nutné, abyste volali na infolinku a domlouvali se na podrobnostech celé dohody. Trend ve světě úvěrů je totiž úplně opačný! Na prvním místě je rychlé jednání, protože výdaje nepočkají. Účel není důležitý, otázky na něj nepřijdou. Jde pouze o to, aby se žadatel krátce představil, detaily z jeho osobního života také nehrají žádnou roli. Jaké možnosti jsou připraveny? A jaký termín splatnosti si lze vybrat?

První půjčka zdarma je k dispozici

Jaká je vlastně půjčka bez telefonátu? Velmi přívětivá pro všechny nováčky, to je nutné zmínit hned v první řadě. Otevírá se jim totiž varianta, která je spojená s první půjčkou zdarma. Její hranice je 15 000 Kč a desetidenní splatnost. Jde o transparentní nabídku pro každého, kdo si ještě dříve touto formou nepůjčil. Podmínkou je krátká registrace a expresní ověření totožnosti, což je proces, který je velmi krátký a po administrativní stránce velmi nenáročný. Spěchat však rozhodně nemusíte. A proč? Jednoduše, dohodnete se kdykoliv! Schvalovací proces je v běhu 24/7, nezastaví se tedy ani v sobotu nebo v neděli.

  • 1 tisíc korun je minimální částka, o kterou je možné žádat.
  • 30 tisíc korun je maximem, účel tady o ničem nerozhoduje.
  • Splatnost si nastaví každý podle sebe, rozmezí je 10 a 30 dní.

Jednoduchý scénář a zajímavý výběr

Půjčka bez telefonátu tak nabídne velmi atraktivní varianty, finální rozhodnutí je vždy na klientovi a jeho konkrétní situaci. Jen on sám může učinit verdikt. Peníze může mít k dispozici ještě tentýž den, kdy si o tento úvěr formálně požádal. Rychlost je velkou předností, na finančním trhu je pro klienty prioritou. Nezáleží přitom na době, kdy pošlete žádost. Dostupnost je nejen v klasickou pracovní dobu, ale také ve všední den večer. Víkendová dohoda je samozřejmostí a státní svátek nepředstavuje překážku. Na bankovní přepážce se dnes už nikde nejedná, doba jde neustále kupředu!

Účel není nikdy rozhodující

Je to tak, půjčka bez telefonátu se vás nebude ptát na konkrétní důvody. Jednoduše proto, že ji nic podobného ani nemusí zajímat! Legislativa takové podmínky neklade, a navíc platí, že by se celý proces vyřízení jen zbytečně prodloužil. Účel tedy o ničem nerozhoduje, podobná otázka je zcela zbytečnou. Cesta k úvěru vede přes krátký formulář. Není nutné, abyste v něm uvedli podrobnosti z osobního života, takové detaily, které patří do soukromé sféry.

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní
Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad