Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Nová půjčka vám umožní uhradit různé naléhavé výdaje

Malá finanční injekce je dostupná 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu, takový je už zcela běžný standard moderní doby. Je to snadná cesta pro všechny, taková, při které můžete zůstat v pohodlí vlastního obýváku, ložnice nebo pracovny. Rychlé vyřízení je prioritou, konkurence na dnešním úvěrovém trhu je totiž opravdu velká a rozhodují i zdánlivé maličkosti. Kdo zaváhá, ten bude hrát druhou ligu. Vše se dynamicky mění a je třeba, aby i poskytovatelé nebankovních úvěrů zůstali ve střehu. Chcete vědět víc? Zaujala vás možnost úvěru, který si sjednáte z domova a nebudete muset chodit na pobočku?

Jaká částka je k dispozici?

Otázka zní jasně, jak vlastně vypadá nová půjčka? Odpověď je snadná, funguje totiž na principu svobodného výběru ze strany klienta. Není nutný žádný osobní kontakt, mimo hru jsou také dlouhé telefonické rozhovory. Pokud si to klient nepřeje, telefonát není nutností, to je pravidlo, které se v tomto světě ctí a velmi pevně dodržuje. Transparentní přístup je vždy zárukou úspěchu a budí důvěru. Stačí pouze projít jednoduchou žádost, která je spojená s registrací a ověřením identity prostřednictvím Bank ID. A to je scénář, na nějž vám vlastně stačí jen několik minut z osobního volna. Jak mluví čísla? Kolik si lze touto formou půjčit? A jak vypadá lhůta splatnosti?

  • 1 a 30 tisíc korun. To je minimum a maximum, nižší obnos si půjčit nemůžete, vyšší také ne.
  • Až patnáct dní splatnosti pro nové klienty. V případě opakované žádosti je to až třicet dní.
  • První půjčka zdarma je už klasikou. Je určena pro všechny nováčky. Až 15 tisíc korun na 10 dní.

Účel o ničem nerozhoduje

Klasická nová půjčka chce znát jen minimum osobních informací svých klientů. Jsou to výhradně data, která slouží k identifikaci žadatele. Není důležité, jak dlouho už pracujete na své pracovní pozici nebo jakou výměru má váš byt. Žádost je krátká, rozhodně nad ní nestrávíte odpoledne. Takový scénář by znamenal, že produkt nebude favoritem ve světě, kde se spěchá a odpovědi na žádosti kolem úvěrů jsou otázkou minut. Kdo nebude jednat rychle a transparentně, ten potenciální klienty ztratí, takový je totiž nepsaný zákon trhu. Účel nemusíte nikomu sdělovat. Je to jen na vás, k čemu použijete tyto peníze. Nabízí se tisíc a jedna cesta, od složenek, elektroniky, pračky a podobně.

Vybírejte si vždy s rozvahou

Je nutné, abyste byli maximálně obezřetní na své rodinné finance. Nová půjčka by měla být pomocná ruka, která přijde v pravý čas. Scénář, ve kterém si sjednáte úvěr bez předchozí rozvahy, byste měli okamžitě škrtnout. Naopak, kdo je důsledný ke svému rozpočtu a ví, co si může dovolit, je vítězem. Dluhová past čeká na každého, kdo není připravený. Proto je nutné, abyste si spočítali vše dopředu a znali své možnosti.

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní

Opakovanou půjčku až do 30 000 Kč můžete zažádat ve svém Profilu

Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad