Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Nebankovní instituce přináší okamžitou odpověď na finanční otázky

Bezpečná, rychlá a naprosto transparentní, přesně taková umí být moderní půjčka na pár kliknutí, se kterou vyřešíte různé starosti ve vaší domácnosti. Jde o snadnou cestu, při které nemusíte otevřít domovní dveře. Přesně tak, právě jednoduchost uzavření celé dohody je prioritou, osobní jednání na pobočkách by celou záležitost jen prodloužilo. Vyberte si základní parametry, ověřte identitu a pak už je vše snadné. Nečekané výdaje mohou přijít do našich životů a je nutné, abychom na ně rychle odpověděli. Právě proto jsou tu malé půjčky, díky nimž dostanete bleskovou odpověď. Scénář si také napíšete sami!

Žádné telefonáty a rychlé vyřízení

Obejdete se bez telefonických rozhovorů, dnešní nebankovní instituce nemají podobnou věc ve zvyku. Pokud si nepřejete telefonovat, jsou tu jiné formy kontaktu, které mohou volání kompletně nahradit. Peníze můžete mít na svém účtu ještě dnes, je třeba splnit jen základní formality. Bez čekání, osobních schůzek a dlouhého jednání, takový je princip moderních úvěrů. Konkurence je silná a kdo by se vymykal běžnému standardu, půjde brzy ze hry. Rychlá odpověď pro každého klienta a minimum administrativy, to je priorita, která opravdu zdobí tuto část úvěrového trhu. A jak vypadá konkrétní nabídka? Kolik si můžete půjčit, jaký scénář lze napsat? Konkrétní čísla jsou vždy nápovědou, pokud se na ně podíváte, zjistíte za krátkou chvíli mnohem víc!

  • 1 000 Kč a 30 000 Kč, přesně takový je rozsah. Vyberte si v rámci těchto limitů svou částku!
  • Splatnost je pro nováčky až 15 dní, v případě opakované žádosti se rozšíří až na 30 dní.
  • První půjčka zdarma až do 15 000 Kč a 10 dní. Ano, taková je nabídka pro nové klienty!

Čekání není na programu

Rychlost vyřízení je v dnešní době jasnou zprávou. Nebankovní instituce dbají na to, aby vše šlo naprosto plynule. Je to v jejich nejlepším zájmu, rychlé jednání pomůže dobré reputaci, která pak osloví další klienty. Kdo chce uspět, musí podobnou věc zajistit, to je nepsaný zákon trhu. Jak dlouho budete čekat? Mohou to být jen minuty, stačí projít expresním ověřením identity skrze Bank ID a víc otázek už nedostanete. Protože jde o naprosto spolehlivou formu kontroly totožnosti, není třeba dělat cokoliv dalšího. Blesková dohoda a minimum administrativy, přesně tohle je totiž je v moderní době zcela žádoucím prvkem.

Dostupnost i během neděle

Víkendy jsou také ve hře! Nebankovní instituce rozhodně nepřerušují svou aktivitu v pátek odpoledne. Proč také? Sobota je také den, stejně jako neděle. Není sice pracovní, ale na druhou stranu, nečekané výdaje v domácnosti si nevybírají. Přijít mohou kdykoliv a je nutné, abychom na ně adekvátně reagovali. A právě včasná reakce je zde základem úspěchu!

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní

Opakovanou půjčku až do 30 000 Kč můžete zažádat ve svém Profilu

Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad