Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Malé půjčky do výplaty přinášejí zajímavé varianty všem zájemcům

Nečekaný výdaj rozhodně neudělá radost žádné domácnosti. Jak takovou situaci řešit? Nabízí se velmi elegantní cesta, která vede přes internetový prohlížeč a vyžádá si jen minimum osobních informací o každém klientovi. Proč tedy hledat jiné možnosti, když je právě tato elegantní, rychlá a také naprosto transparentní? Jak by řekl klasik, v jednoduchosti je síla a platí to také pro svět nebankovních úvěrů. Starosti nad rodinnými financemi mohou jít brzy stranou, tento scénář je dostupný pro každého, kdo splní základní kritéria kladená na žadatele. Záleží už jen na tom, jakou částku právě nyní potřebujete. Velkou výhodou je rozmanitost.

Až třicet tisíc korun je k dispozici

Je to klasika, malé půjčky do výplaty mohou mít různou formu. Úvěrový trh je obecně velmi pestrý a je tedy možné, aby si zájemci vybírali ze široké palety různých variant. Záleží, která z nich bude tou nejlepší, svoboda volby je v tomto směru naprosto zaručena. Nemusíte spěchat, to je snad ta největší výhoda ze všech. Protože je proces žádosti o tento úvěr plně automatizovaný, platí, že se lze ozvat naprosto kdykoliv. Jinak řečeno, když se rozhodnete, stačí pouhých pár minut, abyste mohli mít zcela jasno a peníze už mířily na váš bankovní účet. A jakým způsobem jsou zde nastavené jednotlivé mantinely? Kolik různých podob může mít úvěr, který si za okamžik sjednáte?

  • 1 a 30 tisíc korun, přesně tak jsou stanovené oba zásadní limity. Vyberte si podle představ!
  • Splatnost pro nováčky je maximálně patnáctidenní, pro opakované žádosti platí až 30 dní.
  • Zajímavou variantou pro nové klienty je první půjčka zdarma. Až na 10 dní a 15 tisíc korun.

Jednoduše vyřešené ověření identity

Jak vypadají malé půjčky do výplaty, pokud jde o ověření totožnosti klienta? Výhodou je plná automatizace tohoto procesu, už je skutečně dávno pryč předkládání občanského průkazu na přepážce kamenné pobočky. Nemusíte proto spěchat a není nutné, abyste si připravili OP do pravé ruky k osobnímu jednání. Ne, je tu úplně jiná cesta! Ověříte se totiž prostřednictvím Bank ID, což je otázka krátkého okamžiku. Jednoduše řečeno, povolíte tím bance, aby sdílela vaše klíčové osobní údaje s poskytovatelem úvěru. Hned poté, kdy dojde k podobnému kroku, už není zapotřebí sdělovat další údaje. Proč také? Vše, co je opravdu podstatné a co vyžadují zákony, totiž bylo v danou chvíli splněno.

Rozmyslete si všechny detaily

Minimum podmínek a rychlé jednání, přesně tak vypadají dnešní malé půjčky do výplaty. Nikdy kvůli nim nemusíte opustit dveře svého bytu, sjednání z domova je jasná samozřejmost, která je nyní zcela běžná. Rozmyslete si tedy, jak velkou částku vlastně potřebujete a jaká splatnost by vám vyhovovala. Finanční otázky je nutné řešit s rozvahou.

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní

Opakovanou půjčku až do 30 000 Kč můžete zažádat ve svém Profilu

Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad