Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Chci si půjčit peníze, jaké mám k tomu možnosti?

Rychlý úvěr je připraven a stačí, abyste vyplnili krátkou žádost. Registrace nového profilu a ověření identity díky Bank ID, to je postup, který vám zabere maximálně několik minut. Je to velmi snadný úkol i pro ty, kdo ještě nemají v online prostředí příliš mnoho zkušeností a spíše se řadí k věčným nováčkům. Jaká částka je k dispozici? A jak je to s lhůtou splatnosti, z kolika variant si vlastně můžete vybírat? Ve finále opravdu záleží jen na vás, protože možných kombinací jsou desítky a určující bude hlavně charakter nečekaného výdaje, nad nímž právě přemýšlíte.

Tisíc korun jako minimum

Pokud je situace taková, že potřebujete malý úvěr ještě dnes, máte elegantní příležitost, jak svůj plán uskutečnit v pohodlí vlastního obývacího pokoje nebo pracovny, kde máte PC. Chci si půjčit peníze, jak na to? Osobní schůzky nejsou nutné, to platí nejen pro kontakt na pobočkách, ale také u vás doma. Obchodní zástupce vás navštívit nepřijde, protože toto není klasická hotovostní půjčka. Nikdo si tak nemusí domlouvat čas, kdy přijde podobná návštěva a riskovat, že si všimne například někdo ze sousedů. A jaká je tentokrát řeč čísel? Kolik si vlastně můžete půjčit, pokud se ještě dnes rozhodnete pro podobný scénář?

  • 1 000 Kč a 30 000 Kč, přesně takové jsou dva základní limity, které musí každý respektovat.
  • Nováčci si mohou sjednat lhůtu splatnosti až 15 dnů. Opakovaná žádost je až na 30 dnů.
  • První půjčka zdarma je příběh, se kterým se počítá. Až na 15 000 Kč a 10 dní splatnosti.

Ozvat se lze kdykoliv

Další výhodou je dostupnost, která je opravdu 24/7. Není nutné, abyste někde hledali otevírací dobu kamenných poboček, taková doba je už dávno pryč. Pokud si řeknete, chci si půjčit peníze, jsou dveře otevřené prakticky ihned a bez ohledu na to, zda je právě den, noc, víkend nebo všední den. V dnešní uspěchané době je to velká výhoda, kterou ocení úplně všichni. Otevírací doba není omezena jen na všední dny, už jen proto, že nečekané výdaje mohou dorazit úplně kdykoliv a musíte se jim okamžitě věnovat. V opačném případě totiž hrozí, že se budou problémy jen násobit. Včasná reakce je nutná, už jen pro klidnější večer a následný spánek.

Co všechno můžete zaplatit?

Pokud máte v plánu nějaký malý úvěr, je velkou výhodou, že to může být naprosto na cokoliv. Přesně tak, chci si půjčit peníze, to je na každý pád zcela svobodný scénář. Různé složenky, mobilní paušál, nedoplatek za elektřinu nebo cokoliv jiného, co potřebujete neprodleně uhradit. Jak by řekl klasik, dveře jsou otevřené a stačí jen vejít dál! Výhodou je flexibilita, na své si přijdou žadatelé, kteří chtějí jen malou sumu v řádu nižších tisíců, ale i ti, kdo potřebují 30 tisíc korun.

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní

Opakovanou půjčku až do 30 000 Kč můžete zažádat ve svém Profilu

Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad