Bezkontaktní půjčka - unikátní služba, která neztrácí váš osobní čas
252 252 731 Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Pracovní doba:

Po – Pá: 8:00 – 20:00
So – Ne: 9:00 – 17:00

Bezbankovní půjčka má jen několik základních podmínek

Nenáročná, pokud jde o administrativu a férová, když si prohlédnete krátkou smlouvu, která se s ní spojuje. Menší půjčka se hodí na různé výdaje, s nimiž nikdo dopředu nepočítal. A je připravena na to, abyste se jí ozvali kdykoliv. K dispozici je totiž 24/7 a nepotřebuje odpolední siestu, spánek, pauzu na kávu nebo dovolenou. Dobře ví, že někdy jsou finanční potíže skutečně velmi naléhavé a nepočkají ani hodinu. Řešení je nutné pro klid duše a také plánování dalších věcí. Pokud proto získáte malou finanční injekci, nemusíte si dělat další starosti. Vše je transparentní a vždy budete informováni o všech klíčových bodech celé dohody.

Půjčit si můžete i menší částku

Jak velká suma je k dispozici? Bezbankovní půjčka může mít řadu různých podob. Jednoduše řečeno, počítá s tím, že lidské příběhy jsou velmi různorodé. Není proto nutné, aby se ptala na konkrétní důvody, které vedou klienta k žádosti. Každý totiž nějaké má a zachování soukromí je naprostou prioritou. Legislativa podobnou otázku nevyžaduje, znamená to tedy, že ji vůbec nedostanete. Proč byste také měli? Je připravena pestrá paleta možností, kývnout můžete na takovou, která vám bude vyhovovat nejvíce. Jaká je tedy konkrétní řeč čísel, podle níž se lze lépe rozhodovat?

  • 1 000 Kč je minimální suma, o které je možné uvažovat. Hodí se na různé drobné výdaje.
  • 30 000 Kč je maximum. Jde o částku, s níž lze plánovat nákup elektroniky nebo bílého zboží.
  • Splatnost může mít několik různých forem. Konkrétně pak jde o 10, 15, 20, 25 a také 30 dní.

První půjčka zdarma je připravena

Bezbankovní půjčka má jednu zajímavou variantu pro nováčky. Je to první půjčka zdarma až do výše 15 000 Kč na příštích deset dní. Její podmínky jsou velmi jednoduché, stačí v tomto termínu splatit dlužnou částku a úroky jsou následně škrtnuty. Je však samozřejmé, že její podmínky mohou být platné pouze pro první úvěr, u druhého a jakéhokoliv dalšího už totiž platí standardní pravidla. A na co si lze půjčit? Účel o ničem nerozhoduje, na důvodech klientů nezáleží. Jde tedy o neúčelový produkt, s nímž je možné financovat naprosto cokoliv!

Krátká smlouva je základem úspěchu

Minimum dokumentů, jen krátká smlouva, to je pro žadatele vždy plusovým bodem. Kdo by chtěl řešit náročnou administrativní stránku věci? Bezbankovní půjčka se proto obejde bez složitých dodatků a papírování, které by ve finále všechny jen zdrželo. Jaký je den splatnosti, kolik činí úrok nebo RPSN a další údaje, to vše se dozvíte dopředu a budete mít maximální přehled o všech detailech. Promyslet celou nabídku můžete hned, záleží, co právě potřebujete zaplatit. Jde o jednoduchou záležitost, jíž snadno vyřešíte také z pohodlí vlastního obývacího pokoje.

Výše půjčky
(od 2. půjcky)
1,000
15,000
10 dní
dní
30 dní
Výše půjčky
0
Úrok (36,5% p.a.)
0 0
Poplatek
0 0
Celkem splatíte
0 0
RPSN
0 %
Den splatnosti
22/11/2023
Předsmluvní formulář Reprezentativní příklad